Jump to content

axelutz

Administrator
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Time Online

  4h 40m 52s

axelutz last won the day on June 24

axelutz had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

5 Followers

About axelutz

Recent Profile Visitors

299 profile views
 1. O sa fie facute sub scopul de a promova jocul SAMP si comunitatea Broland dar si posibil viitorul server gta.broland.ro.
 2. Vizionare placuta! Youtuber: iamCibu DNS/IP: rpg.broland.ro:7777
 3. Concursul a luat sfarsit! Revin cu un nou post cu lista + ametistele acordate.
 4. Invit si ceilalti Administratori sa lase o parere... @irinelbro69 - @Veronique Eu sunt de acord.. ar fi bine sa ne dezvoltam atat pe Facebook cat si pe Tik Tok.
 5. Numele tau: axelutz De ce ar trebui sa te acceptam?: Pentru ca imi doresc sa ma implic in dezvoltarea clanului si voi fi activ pe server. Descrie-te (minim 20 de cuvinte): Ma numesc axelutz si ma consider o persoana de treaba, amabila dar si serioasa care isi pune responsabilitatile pe primul loc si abia dupa apar si distractiile in prim plan. Sunt ambitios si ma pot integra usor in mai multe tipuri de colective. Ce iti place sa faci pe SA:MP?: Sa organizez eventuri, sa rezolv probleme si sa ma bag intr-o factiune unde o sa stau mult timp. Care sunt planurile tale de viitor in aceasta comunitate?: Sa o fac sa ajunga una dintre cele mai bune comunitati din Romania si sa ne ridicam la asteptarile tuturor. Pe langa acestea, imi doresc foarte mult sa ajungem la 100 + constant pe serverul de SA:MP... 😞 Daca ai avut parte sa stai de vorba cu un membru din clan, ce parere ai despre el si clan in sine? (optional): Ii cunosc pe majoritatea sa zic, sunt baieti ok si mi-ar placea sa ducem la next level atat clanul cat si comunitatea.
 6. We own the City - Orasul ne apartine E o miniserie HBO polițistă de neratat. În cele șase episoade explorează în mod realist corupția și încrengăturile din poliția din Statele Unite. Dialogurile și scenariul pictează un tablou atât de viu și complex, deși cinic, încât putem spune că We own the city se detașează cu ușurință în peisajul serialelor noi ca unul dintre cele mai reușite. Scenariul se bazează pe cartea de non-ficțiune cu același nume, semnată de jurnalistul Justin Fenton. Cazul la care se referă este poliția din Baltimore, orașul unde a murit George Floyd în incidentul cu poliția orașului, ceea ce a condus la o serie de demonstrații pe întregul teritoriu al Statelor Unite. Link cinemagia: We Own This City - Orașul ne aparține (2022) - Film serial - CineMagia.ro
 7. Ce factiune o sa alegeti pe serverul nostru? Asteptam un vot + comentariu cu reply in care motivati de ce!
 8. (114) Cnv Sound, Vol. Special 5k Slowed - Version TikTok - YouTube Recomand de ascultat!
 9. axelutz

  Server News

  [STAFF UPDATE - 30.06.2022] @Brook a fost scos din echipa de admini pentru inactivitate.
 10. A fost adaugata o noua regula: II.4 Abaterile de limbaj din chaturile urmatoare se sanctioneaza ierarhic astfel: /c -> clan leader/clan co-leader /r -> department leader/department co-leader /d -> departments leaders/departments co-leaders ( daca membrii provin din 2 departamente diferite, co-leaderul/leaderul prezent are datoria sa astepte un co-leader/leader din factiunea aliata si sa solutioneze problema in mod egal - ori sanctiune pentru amandoi ori amandoi sa scape si sa nu se mai repete disputa ) /f -> gang&mafia leader/gang&mafia co-leader /fa -> gangs&mafias leaders/gangs&mafias co-leaders ( daca membrii provin din 2 ganguri sau mafii diferite, co-leaderul/leaderul prezent are datoria sa astepte un co-leader/leader din factiunea aliata si sa solutioneze problema in mod egal - ori sanctiune pentru amandoi ori amandoi sa scape si sa nu se mai repete disputa ) *Adminii SAMP si Moderatorii SAMP nu sanctioneaza chaturile de mai sus
 11. https://www.youtube.com/watch?v=ZSB9lLz05Rw Vizionare placuta! Youtuber: xPaulFTW DNS/IP: rpg.broland.ro:7777
 12. A fost adaugata o noua regula: I.12 Daca dezinformati jucatorii ( indiferent ca e vorba de un mesaj de tipul: "Primesti x si y daca dai /q" sau "Daca dai /q primesti/castigi..." sau de tipul: "Sunt admin" sau "Sunt helper" sau orice inseamna dezinformare ) sunteti sanctionati cu mute 10 minute si la a 5-a sanctiune de acest tip primiti warn.
 13. Momentan se cauta doar la Police Department si Paramedics & Fireman Department. Puteti aplica in urmatoarea categorie ( selectati PD sau Medics si faceti aplicatia ) : https://broland.ro/forum/index.php?/forum/151-recrutare-staff/ In zilele ce urmeaza deschidem aplicatii pentru Hitman Agency, Grove Street si Ballas Family. Multumim pentru interesul aratat si te asteptam cu o aplicatie in zilele ce urmeaza!
 14. Vizionare placuta! Youtuber: Gabi SAMP DNS/IP: rpg.broland.ro:7777
 15. A fost adaugata o noua regula: "I.11 Va este interzis sa lasati AFK fara ESC in apa. Se sanctioneaza cu respawn la prima abatere din zi + jail 30 minute de la a doua abatere; de la a doua abatere in aceeasi zi marim cu 30 minute fiecare sanctiune."
×
×
 • Create New...