Jump to content

Th3Master

Loyalty
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Time Online

  36m 22s

Th3Master last won the day on July 2

Th3Master had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Th3Master

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname:Th3Master Sugestie:Daca se poate implementa o canistra, ca acum exista un bug(nu stiu daca in momentul de fata s-a rezolvat ca nu am testat), daca faci fill-ul la masina, iar apoi aceea masina se despawneaza, bubuie sau cand ii vei da respawn o sa aiba acelasi numar de benzina pe care l-a avut inainte de fill, iar eu am 0 si mereu trb sa apelez la un admin sa ma teleporteze la benzinarie ca sa ii pot face full-ul, cei cu premium sa putem avea 150-200% de litri in masina decat 100, deoarece te plimbi mult si scade foarte repede. Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Nu ar mai sta lumea sa apeleze la admini, daca ramai in pustietate si nu ai remarcat ca nu mai ai benzina, ai canistra la tine si ii faci un 20%, ceea ce iti permite sa te duci la o benzinarie unde poti face full la masina si canistra, asta te poate scoate din multe belele, sa fie unul din avantajele de a fi premium, sa poti avea 150-200 benzina.
 2. Nu prea sunt persoane care sa-si cumpere bauturi din vending-urile alea, iar daca nu scad sub 1000, il mai poti alimenta? Sau v-a spune ca este deja full si job-ul in sine nu-si mai are rostu'.
 3. Nickname in joc:Th3Master Nume echipa:Banana Flamingo Nume coleg:CostiiAdv Level actual:12, de ala nu stiu Nivelul tau si al colegului la duele de strada ( slab/mediu/experimentat ) aman2 experimente Alte precizari:Trag mai bn ca el
 4. Nickname in joc:Th3Master Level actual:12 Nivelul tau la duele de strada ( slab/mediu/experimentat) : experimentat Alte precizari:L-am rupt pe costiiadv la evenimentele de tip 1v1, deci va minte.
 5. Nickname:Th3Master Rank actual:1 Tipul de eveniment castigat:Deagle 1v1 Dovada: https://ibb.co/YjFn9fC
 6. Numele tau:Th3Master De ce ar trebui sa te acceptam?:Deoarece as putea aduce un plus clanului in activitatile acesteia. Descrie-te (minim 100 de cuvinte):Sunt o persoana glumeata(pana la o limita) dar si serioasa atunci cand este cazul, imi petrec timpul cu serpii pe afara, iar hobby-ul meu este mersul la sala. Ce iti place sa faci pe SA:MP?:DM, glume si sa stau cu serpi Care sunt planurile tale de viitor in aceasta comunitate?:Sa ajung in hitman ca membru Daca ai avut parte sa stai de vorba cu un membru din clan, ce parere ai despre el si clan in sine? (optional):Despre persoane ca sunt serpi(cativa), clanul e ok
 7. Nickname pe server:Th3Master Sugestie:Daca se poate adauga atunci cand atingem skill-ul de platina la fish, sa putem arunca o plasa in care sa putem prinde 5 pesti deodata, iar la diamond, o barcuta ca sa putem prinde numai rechini, sa se poata vedea diferenta skill-urilor Cum ar putea ajuta serverul?:Lumea s-ar interesa mai mult sa faca acel job, ne scuteste de timp(daca decizi sa arunci numai la plasa), iar premiile in bani sunt mai mari(ceea ce ii atrage pe jucatori sa faca bani mai rapid daca decid sa se duca numai dupa rechini si asa v-a creste si activitatea pe server)
×
×
 • Create New...