Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. O sa fie facute sub scopul de a promova jocul SAMP si comunitatea Broland dar si posibil viitorul server gta.broland.ro.
 3. DrN_Mario

  Design

  In primul rand sunt nou in comunitate. Am venit cu o propunere am vorbit cu ownerii o sa aflati mai tz de mn asa ca am cateva propuneri si pt voi de niste DESIGNE-URI.
 4. Ba, da. Ar fii o idee buna dar nu prea sunt voturi iar daca lumea nu ar aprecia aceasta schimbare unica ar putea spune pe discord.
 5. Bug confirmat. Va fi rezolvat la urmatorul update.
 6. In data de 03.07.2022 - a intrat -> @Vladut1000
 7. Numele tau:Vlad De ce ar trebui sa te acceptam?:Cred ca merit sa fiu acceptat, ca joc de mult pe aceasta comunitate. Descrie-te (minim 20 de cuvinte):Sunt un baiat calm,am foarte multa rabdare,am cei 7 ani de acasa si imi place sa zic adevarul. Ce iti place sa faci pe SA:MP?:sa incerc diferite lucruri. Care sunt planurile tale de viitor in aceasta comunitate?:Poate sa aplic la functia de lider. Daca ai avut parte sa stai de vorba cu un membru din clan, ce parere ai despre el si clan in sine? (optional):toti sunt de treaba.
 8. Nickname:Th3Master Sugestie:Daca se poate implementa o canistra, ca acum exista un bug(nu stiu daca in momentul de fata s-a rezolvat ca nu am testat), daca faci fill-ul la masina, iar apoi aceea masina se despawneaza, bubuie sau cand ii vei da respawn o sa aiba acelasi numar de benzina pe care l-a avut inainte de fill, iar eu am 0 si mereu trb sa apelez la un admin sa ma teleporteze la benzinarie ca sa ii pot face full-ul, cei cu premium sa putem avea 150-200% de litri in masina decat 100, deoarece te plimbi mult si scade foarte repede. Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Nu ar mai sta lumea sa apeleze la admini, daca ramai in pustietate si nu ai remarcat ca nu mai ai benzina, ai canistra la tine si ii faci un 20%, ceea ce iti permite sa te duci la o benzinarie unde poti face full la masina si canistra, asta te poate scoate din multe belele, sa fie unul din avantajele de a fi premium, sa poti avea 150-200 benzina.
 9. Nu prea sunt persoane care sa-si cumpere bauturi din vending-urile alea, iar daca nu scad sub 1000, il mai poti alimenta? Sau v-a spune ca este deja full si job-ul in sine nu-si mai are rostu'.
 10. Numele tau in joc: Wingler_. De ce aplici pentru aceasta factiune? (minim 100 cuvinte) : Doresc sa aplic mafie, deoarece a fost una dintre categoriile de factiuni preferate. Chiar daca nu am avut parte sa stau mult timp, cred ca stiu in mare parte de ce si cum exista gang-urile. Scopul ei este de a detine bucati mici de teritorii si sa se confrunte cu alte gang-uri inamice. Nu e o factiune atat de usoara pentru unii jucatori deoarece necesita precizie, atentie, comunicare si munca in echipa. De ce consideri ca esti potrivit pentru aceasta functie? (minim 100 cuvinte) : Consider ca pot sa fiu incadrat in functia de Leader al gang-ului, deoarece cu experienta mea ca si membru al acestui tip de factiune partial simpla partial grea, iar seriozitatea, atentia si dedicatia imi pot oferi un mic avantaj asupra acestora. Un adevarat lider trebuie sa dispuna de o gandire logica, nu una fixa, sa fie pregatit de situatii extreme, sa tina cont de cele mai mici detalii si sa ofere egalitate tuturor membriilor factiunii. Trebuie sa ofere incredere deplina, amicitie si colegialitate, ajutor si mereu sa ii atentioneze pentru a nu exista probleme. Pentru mine, a fi lider inseamna mai mult decat sa stii un regulament, un test si sa accepti sau sa respingi aplicatii, pentru mine inseamna dedicare, importanta, pasiune si sa dai dovada de respect. Esti de acord ca daca o sa fii acceptat sa stai minim 30 zile in functie?: Da, sunt de acord. Experiente anterioare ca si lider: - O descriere personala (minim 50 cuvinte) : Numele meu este Andrei, am varsta de aprox. 17 ani si sunt un iubitor al jocurilor video, al tehnologiei, al cartiilor si anime-urilor japoneze si al muzicii. De mic, am fost si inca sunt pasionat de aceste hobby-uri si incerc sa invat cat mai mult. Sunt o persoana amuzanta si mereu prietenos, dar pot da dovada de seriozitate si respect, chiar daca am mici defecte, care este ceva omenesc. Nimeni nu e perfect si eu nu ma consider perfect. Fiecare are anumite calitati si defecte, puncte forte si slabe, priceput la ceva si nepriceput la altceva. Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata!
 11. Nickname: Kristi Sugestie: Sa se implementeze un sistem de restrictie free. Sa existe o comanda precum [/restrict ID] care sa restrictioneze eliberarea unui suspect din jail pentru a i se putea confisca permisul. In momentul in care un politist pune o restrictie cuiva, sa apara in chat-ul /d "X was restricted by police officer Y", player-ului respectiv sa ii apara un text asemanator in care sa fie informat de faptul ca a primit restrictie de la politistul Y, iar in momentul in care un politist incearca sa ii acorde /free lui X, sistemul sa nu ii permita sa il elibereze si sa ii fie afisat un text in legatura cu asta. Cei ce pun restrictii aiurea sa fie sanctionati. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Motivele sunt evidente. Fiecare politist poate sa elibereze din jail pe oricine in orice moment, iar /d-urile precum "Fara free ID - permis" sunt deja inutile. Consider ca avem nevoie de un astfel de sistem pe server.
 12. Nickname pe server: CostiiAdv Sugestie: La un /rob, pe langa banii si xpul ce se castiga, sa se primeasca random 50% gift si roll points si 25% sansa sa castige intre 1-5 si ametiste. Cu ce crezi ca ar putea ajuta serverul?: Ar starni jucatorilor un entuziasm pentru a jefui banci asadar politistii ar avea mai multa activitate.
 13. Nickname pe server: CostiiAdv Sugestie: Sa fie modificata dobanda bancara astfel: per fiecare 10kk in banca sa se primeasca 50k dobanda, iar per fiecare 5kk in banca sa se primeasca 25k dobanda , iar per fiecare 2.5kk in banca sa se primeasca 12.5k dobanda Cu ce crezi ca ar putea ajuta serverul?: Ar indemna jucatorii sa isi depuna toti banii in banca pentru a avea de castigat mai mult.
 14. Nickname pe server: CostiiAdv Sugestie: Sa se primeasca gift si roll points la skill level up. Cu ce crezi ca ar putea ajuta serverul?: Jucatorii ar avea mai multe beneficii la skilluri.
 15. Nickname pe server: CostiiAdv Sugestie: Jucatorii ce practica joburi sa primeasca per fiecare cursa / checkpoint / apar umplut / peste vandut sa primeasca cate 1 hp fapt care ii va ajuta sa se regenereze pe parcursul jobului deoarece pe server exista un sistem care scade viata. Cu ce crezi ca ar putea ajuta serverul?: Acest sistem ar putea ajuta jucatorii sa faca job fara a se abate sa mearga sa-si refaca viata.
 16. Nickname pe server: CostiiAdv Sugestie: La jobul de Drink Supplier sa aiba vending machineurile de pe server un stock de maxim 1000 de bauturi care se reseteaza in fiecare zi la 00:00. Fiecare vending machine va avea un text 3d langa ele care va determina stockul de bauturi ramas care se actualizeaza mereu cand un jucator alimenteaza aparatul. Cu ce crezi ca ar putea ajuta serverul?: Idee unica ce va atrage mai multe persoane pe server
 17. Nickname pe server: CostiiAdv Sugestie: Comanda /sellskin <player_id> <suma> ( de notat ca se va vinde skinul pe care sellerul il are pe el iar dupa ce skinul s-a vandut va primi skinul basic de la register ) Cum ar putea ajuta serverul?: jucatorii isi vor putea vinde skinurile ingame
 18. Nickname pe server: CostiiAdv Sugestie: Comanda /sellhidden <player_id> <amount> Cum ar putea ajuta serverul?:jucatorii isi vor putea vinde hiddenurile
 19. In data de 01.07.2022 - a iesit -> Mr.Baciu In data de 01.07.2022 - a iesit -> Wingler_.
 20. Numele tau in joc:Numele meu din joc este MortixRPG. De ce aplici pentru aceasta factiune? (minim 100 cuvinte) :Eu aplic pentru aceasta factiune deoarece, vreau ca toti playerii sa respecte legea, sa fac curat in acest oras. Aceasta factiune este preferata mea, am fost in aceasta factiune de foarte multe ori, pe diferite servere, si am aplicat acum aici ca sa fac legea. Voi avea foarte mare grija sa nu fie roburi pe server, sa nu fie multi hoti pe acest server, si inca odata mai spun, ca eu voi schimba legea 100 la 100. De ce consideri ca esti potrivit pentru aceasta functie? (minim 100 cuvinte) :Eu consider ca sunt pregatit pentru aceasta factiune, doarece cunosc regulamentu, am fost lider a acestei factiuni de foarte multe ori, si eu cred ca ar merita sa am o sasa la aceasta functie. Esti de acord ca daca o sa fii acceptat sa stai minim 30 zile in functie?:Desigur. Experiente anterioare ca si lider:Desigur, am fost lider de foarte multe ori. O descriere personala (minim 50 cuvinte) :Ma numesc Cristi, am frumoasa varste de 17 ani, sunt din Republica Moldova or. Chisinau, imi place sa fac sport cum ar fi kick box, football, Voley. Sunt campion al Republicii Moldovei la kick box, am 38 de medalii si 5 cupe. Alte precizari:Nu, sper sa fiu acceptat.
 21. Model: 1vs1: Nickname in joc: AdeLiN Level actual: 5. Nivelul tau la duele de strada ( slab/mediu/experimentat ) slab . Alte precizari: Nimic .
 22. Nickname pe server: raGGaBAws. Bug descoperit: Cand am intrat in ultimul checkpoint de la job ca sa il termin, m-a teleportat afara cu mesajul din poza de mai jos. Descriere bug: https://imgur.com/a/Q9mv1FL
 23. Vizionare placuta! Youtuber: iamCibu DNS/IP: rpg.broland.ro:7777
 24. Broland 1.064 - 30.06.2022 - scos Hot Pursuit event - rezolvat un bug la vehiculele personale, acum ar trebui sa nu mai fie despawnate aiurea - acum cei care au cheile unui vehicul pot intra in ele fara sa le mai descuie - acum ar trebui sa nu se mai poata face /time in apa - acum benzina scade mai repede - timpul pentru a primi kick atunci cand esti AFK fara /sleep a fost marit la 30 minute - modificat /find - rezolvat un bug la sistemul de clanuri - acum se pot cumpara bani din /shop - acum helperii au acces la comanda /vehname - pt. admini: adaugat Mount Chilliad in /go > Other - acum viata scade la fiecare 60 secunde - pt. helperi: /nmute, /ndelete - acum viata nu mai scade la jucatorii de pe sleep - rescris sistemul de damage, acum ar trebui sa intre toate gloantele si sa scada viata cum trebuie - pt. admini: /count, /areaskin - acum daca un admin foloseste /skills ID poate vedea skill-urile unui jucator - adaugate comenzile esentiale pentru factiuni + comenzi pt admini (sambata vor fi adaugate toate) - inceput sistemul de licitatii: vor incepe de duminica (probabil...) - acum jucatorii vor aparea pe minimap pe o raza de 100 metri (netestat)
 25. Acesta este regulamentul pe care trebuie sa il respecte fiecare lider al serverului. 1. Perioada de promovare a membrilor se face in functie de fiecare tip de factiune: Factiuni Pasnice - 5 zile Gang/Mafii - 7 zile Mixte - 8 zile Departamente - 10 zile * Liderul are obligatia sa verifice periodic lista factiunii de jucatori de pe broland.ro/panel si sa le acorde jucatorilor rank up la cel mult 24 ore in ziua respectiva. 2. Un faction warn primit nu afecteaza perioada de rank up a jucatorului pana la rank 3 dar ii anuleaza salariul din acea saptamana. De la rank 3 in sus orice faction warn intarzie cu 5 zile perioada de rank up deoarece jucatorii cu rank 3+ sunt considerati jucatori experimentati in cadrul acelui tip de factiune. 3. Liderii au obligatia sa tina minim o sedinta o data la 7 zile sau risca sa fie sanctionati cu leader warn. Au obligatia sa discute saptamanal la sedinta orice disputa intre membrii factiunii ( sau intre aliante/departamente aliate ) sau orice problema de organizare, activitate, etc. Pe langa aceasta, ei o sa ii intrebe pe jucatori daca au intrebari cu privire la organizarea factiunii sau nelamuriri si o sa acorde salarii in functie de rank. Salarii: URMEAZA SA EDITEZ AICI 4. Liderii au obligatia sa intre zilnic pe joc, in caz contrar risca sa primeasca leader warn. Daca stiti ca nu puteti activa mai mult de 3 zile, aveti obligatia sa faceti o cerere de inactivitate in sectiunea interna dar si sa anuntati co-liderul sa va preia "puterile" organizatorice din cadrul factiunii. 5. Fiecare lider are obligatia sa verifice zilnic urmatoarele: Pe panel: * Aplicatiile la propria factiune * Reclamatiile la propria factiune Forum: * Demisiile de la propria factiune * Topicul de transferuri intre factiuni ( daca exista ) * Subforumul propriei factiuni 6. Co-liderul factiunii se alege doar la sedinta saptamanala de fata cu toata factiunea. Liderul are obligatia isi motiveze alegerea cu privire la co-lider ( incercati sa puneti ca si co-lideri cei mai vechi membrii si cei mai devotati catre factiune ). Acesta poate sa scoata co-liderul in orice clipa. 7. La numarul actual de jucatori, fiecare factiune are dreptul la 1 lider si 1 co-lider. Pe masura ce serverul evolueaza, o sa putem ajunge la o organizare a factiunilor cu 2 co-lideri si poate cu 2 lideri daca o sa fie cazul. 8. Limita de membrii: - Factiuni Pasnice - 6 membrii + 1 lider - Mixte - 5 membrii + 1 lider - Departamente - 7 membrii + 1 lider - Ganguri/Mafii - 8 membrii + 1 lider * Limita o sa se mai modifice pe masura ce creste serverul ca si numar de jucatori. 9. Daca co-liderul face lucruri gresite in cadrul factiunii si liderul nu ia masuri conform regulamentului factiunii, acesta este sanctionat in locul co-liderului. 10. Liderii au dreptul sa acorde /lmute doar in situatia in care un jucator injura langa ei pe server. Acestia au acces la mute 10 minute. Acordati /lmute si jucatorilor care vorbesc urat pe /ac sau /d. 11. Liderii au obligatia sa verifice daca membrii se supun regulamentului factiunii prin comanda /fspec. Aceasta le permite sa se uite ( /spec ) dar doar pe membrii factiunii. Daca un jucator al factiunii greseste si liderul este cu /fspec, liderul este obligat sa il sanctioneze conform regulamentului. 12. Membrii au datoria sa stea in factiune minim pana la rank 2, cine pune demisie inainte de rank 2 iese cu 30 faction punish. Daca un jucator iese cu 3/3 faction warn si are rank 1 acesta primeste doar 30 faction punish. 13. Daca un jucator de rank 2+ iese cu 3/3 faction warn primeste 10 faction punish. 14. Liderilor le este recomandat sa aleaga ca si co-lider cel mai bun, activ, devotat si vechi membru. Le este recomandat sa aleaga din jucatorii de rank 3+ care au intentii serioase cu factiunea si care au evitat sanctiunile. 15. Liderii nu au dreptul sa joace pe 2 conturi, orice lider care are 2 conturi pierde instant functia de lider din cauza necesitatii de atentie asupra factiunii. 16. Liderii au datoria sa raporteze orice jucator suspect de cod ( chiar si din factiune chiar si din afara acesteia ); daca un jucator recunoaste pe chaturile factiunii ca are cod si da semne evidente, aveti datoria sa contactati primul admin pe care il vedeti online sau riscati sa pierdeti functia. Comunitatea noastra nu tolereaza codurile de niciun fel si suntem total anti-cod de aceea suntem "severi" la acest capitol. 17. Liderii au obligatia sa organizeze minim un targ o data la 14 zile in care sa isi promoveze serviciile factiunii si sa incerce sa atraga jucatori noi in cadrul factiunii; au datoria sa faca o parada de masini si sa anunte in topicul de anunturi din subforumul factiunii data si ora paradei. E recomandat sa fie organizata dupa sedinta saptamanala ca sa aveti cat mai multi membrii online la ora respectiva. Zona in care se va tine targul este considerata safezone si adminii au datoria sa le ofere protectie celor care organizeaza targul pe tot parcursul acestuia. 18. Liderii de Gang/Mafie pot semna tratate de pace cu Liderii Factiunilor Pasnice si acestia sa le ofere protectie atat pe server cat si la targuri/alte evenimente iar acestia sa primeasca servicii pe 1$. * Urmeaza sa mai adaug reguli in viitorul apropiat.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...